opushteno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opushteno

Dobrodosli na forum OPUSHTENO :) Opustite se i uzhivajte ;*

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Vash savrshen partner...

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Indy
Administrator
Indy

Broj poruka : 35
Godina : 35
Datum upisa : 19.02.2007

Vash savrshen partner... Empty
PočaljiNaslov: Vash savrshen partner...   Vash savrshen partner... Icon_minitimeČet Feb 22, 2007 6:50 pm

Bi bio kakav ? Opishite ga cyclops

Ev` ja moggg...
Pa treba da bude visoook (iako sam ja maWa) volim visoke muskarce...zgodan donekle ne bash ono cakum-pakum hi hi.. Naravno da mi se svidja i da bude dobaaar... Da ima bijele zubeeee i da je crn .. ma mozhe i smedji... Cool Da zna da mi ugodi.. da je pazljiv..pomalo romantichan..duhovit...ju juuu i tako dalje...da ne preceram Razz
Nazad na vrh Ići dole
https://opushteno.editboard.com
PeRfeCT^GirL
Administrator
PeRfeCT^GirL

Broj poruka : 51
Godina : 35
Datum upisa : 20.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Vash savrshen partner...   Vash savrshen partner... Icon_minitimeČet Feb 22, 2007 6:58 pm

Crn, plave okice,

Indy
a treba da bude visoook (iako sam ja maWa) volim visoke muskarce...zgodan i.. Naravno da mi se svidja i da bude dobaaar... Da ima bijele zubeeee i Da zna da mi ugodi.. da je pazljiv..pomalo romantichan..duhovit

slazem se s tobom...
Nazad na vrh Ići dole
https://opushteno.editboard.com
Lepotica
Opushteno u prolazu...
Opushteno u prolazu...
Lepotica

Broj poruka : 9
Datum upisa : 26.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Vash savrshen partner...   Vash savrshen partner... Icon_minitimePon Feb 26, 2007 6:35 am

Plave okice, smedja kosa visina oko 185 najvise... razvijen.. meni da je lep.. dobar, duhovit pametan ne previse.. i da se lepo oblaci sunny
Nazad na vrh Ići dole
Dark_Side
Moderator
Dark_Side

Broj poruka : 25
Godina : 37
Datum upisa : 22.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Vash savrshen partner...   Vash savrshen partner... Icon_minitimePon Feb 26, 2007 5:37 pm

vid nja...pa vi mene svi volite Razz

da je sasvim normalna i nista vise...no je problem danas sto su sve nenormalne.....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Vash savrshen partner...   Vash savrshen partner... Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Vash savrshen partner...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
opushteno :: Drustvo :: Ljubav & Sex-
Skoči na: