opushteno
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opushteno

Dobrodosli na forum OPUSHTENO :) Opustite se i uzhivajte ;*

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Ljubomora...

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
PeRfeCT^GirL
Administrator
PeRfeCT^GirL

Broj poruka : 51
Godina : 35
Datum upisa : 20.02.2007

Ljubomora... Empty
PočaljiNaslov: Ljubomora...   Ljubomora... Icon_minitimeUto Feb 27, 2007 2:12 pm

Da li ste i koliko ljubomorni?I kako se izboriti sa nenormalno ljubomornom osobom? pirat
Nazad na vrh Ići dole
https://opushteno.editboard.com
Indy
Administrator
Indy

Broj poruka : 35
Godina : 35
Datum upisa : 19.02.2007

Ljubomora... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora...   Ljubomora... Icon_minitimeUto Feb 27, 2007 4:36 pm

Pa..sad..svi smo mi ljubomorni..I to je sasvim normalno kad si zaljubljen.. Neko manje neko vishe,neko pretjerano Cool Ja sam ljubomorna al u granicama normale Laughing
Ah..a kako se izboriti..pa shta znam obichno veze p00caju zbog toga Very Happy
Josh nisam uspjela ni kod kog da promijenim i umanjim tu ljubomoru to je jednostvano bolest neka,haha Wink
Nazad na vrh Ići dole
https://opushteno.editboard.com
Loshy
Opushteno u prolazu...
Opushteno u prolazu...

Broj poruka : 13
Datum upisa : 28.02.2007

Ljubomora... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora...   Ljubomora... Icon_minitimeSre Feb 28, 2007 2:55 pm

Ljubomoran pa mogu da kazem da nisam. Imam svojih trenutaka, kada umem da prsnem, ali se trudim da se obuzdam, ako imam poverenja u devojku onda, nije prob. Ali ako krenem da sumnjam, e onda umem da budem malo vise sumnjicav, i postajem sve vise i vise ljubomoran.
Nazad na vrh Ići dole
Mina778
Opushteno u prolazu...
Opushteno u prolazu...

Broj poruka : 2
Datum upisa : 08.08.2009

Ljubomora... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora...   Ljubomora... Icon_minitimeSub Avg 08, 2009 8:32 pm

Svako od nas je ljubomoran... Neko manje neko vise, ali poenta je da jeste... Takodje, svakome prija malo ljubomore, i ko kaze da nije tako-laze Cool Ovde cu se zaustaviti, jer sam ja od skoro ljubomorna kao pas Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Ljubomora... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora...   Ljubomora... Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ljubomora...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
opushteno :: Drustvo :: Ljubav & Sex-
Skoči na: